БългарияНощна смяна

Фенове черпиха вокалиста на S.A.R.S. с българска ракия (СНИМКИ)

Публиката освети целия Летен театър

„Малко сме, но сме шумни!“ Това изкрещя фен от публиката, когато всички се развълнуваха и разкрещяха по време на концерта на една от любимите балкански банди – S.A.R.S. Сърбите от Белград гостуваха в Пловдив миналата вечер на сцената на Летния театър и събраха цялата публика по балкански заедно. Не бяха нужни преводачи или някой да се насилва на английски, защото сръбския не е чак толкова далечен език и бандата се разбираше с публиката повече от чудесно на майчиния си език.

Колоритната група, която смесва в музиката си стилове като рок, реге, поп и дори блус на моменти, не успя да препълни Летния театър, но пък за сметка на това в публиката се усещаше сближаващото „Всички тук сме си наши хора“, както се провикна един от мъжете на седалките. И се оказа факт. Толкова сме си наши, че един от феновете на бандата подаде шише с домашна ракия на вокалиста по време на изпълнение, а изпълнителя не пропусна възможността да я дегустира.

S.A.R.S. видимо се чувстваха като у дома си и успяха да изпълнят сцената с енергията си и с невероятно много позитивни емоции. Както се пее в една тяхна песен – Мир и любов! Няма как да не обърнем специално внимание на тромпетиста на бандата – Nebojša Pavlović, който от сърце свиреше за публиката и няколко пъти накара присъстващите да крещят с цяло гърло, под веселите звуци на тромпета. Бандата определено знае как да „говори“ с публиката и така само за след 1 изречение от страна на сръбските гости, всички фенове извадиха телефоните си и осветиха цялото пространство на Летния театър като стотици малки звезди.

Групата изпълни освен добре познатите си хитове, така и няколко по-нови парчета. S.A.R.S. не пропуснаха да благодарят на всички присъстващи в Пловдив, а публиката определено ще очаква следващото им завръщане. Балканските ни братя продължават своето пътуване из Европа, като в началото на октомври кацат в Съединените щати за няколко концерта в Ню Йорк, Чикаго и Вашингтон.

Цялата галерия от със снимки от това как Пловдив посрещна S.A.R.S. с балканско гостоприемство, може да видите в Капана.бг.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина