Дрехи се късат в панаира (Снимки 18+)

Нощна смяна

Стриптизьорите Chippendales за първи път в Пловдив

Най-възрастната зрителка на американците е била на 84 години

В публиката се забелязаха и двама-трима мъже

Паулина Гегова

Празникът на жената мина, но месец март продължава да ни предоставя изненади. Точно десет дена след 8-ми март, към 500 пловдивчанки си наваксаха подобаващо с грандиозното шоу на стриптизьорите от Лас Вегас Chippendales, които за първи път посещават града ни.

Когато чуем думата стриптийз, логично я свързваме или с нещо много интимно, или с ъндърграунд клубовете, които в България не са развити много добре. Но в Америка си разбират от занаята, още повече когато излиза извън клубно ниво и се прехвърля на голямата сцена на Лас Вегас, където ентъртеймънт представленията с нотки на еротика са нещо нормално. Истината е, че шоуто беше изключително изпипано. Момчетата пяха и танцуваха професионално. Хореографията беше впечатляваща, а акробатиката в нея основен елемент. Телата им са мехлем за всяко око, но и ясно се вижда, че полагат много усилия, за да се харесат на дамите и да ги накарат да захвърлят задръжките си.

На пловдивчанки им отне известно време, за да се отпуснат, но веднъж щом го направиха забавата наистина започна.

Момчетата се въплътиха в ролите на полицаи, пожарникари, каубои, строители, рапъри, инсцинираха модно ревю. Върнаха ни към тийнейджърските години с бой бандите, изиграха етюд от нашумелия покрай женската аудитория „50 нюанса сиво“, култовия мюзикъл “Footloose”, мажеха телата си с неонова боя, а на моменти бяха нежни и романтични. Разбира се, всичко в секси вариант.

Всяка една песен бе изпълнена сластно, с премахване на ненужните мъжки дрехи и показване на стегнати задни части. И въпреки това липсваше пошлост. А някои късметлиики се задоволиха и с много повече, защото доста от тях бяха изкарани на сцената. За тях имаше „прайвът шоу“ и единствено те видяха мъжките прелести от всички аспекти.

Разигра се и състезание между три момичета, на които бяха поставени определени сексуални задачи. Първата трябваше да изиграе lap dance на водещия, втората трябваше да демонстрира любимата си секс поза, а третата да постави кондом върху банан. Така се избра победителка, която спечели календар на красавците и индивидуална снимка с тях, без да се налага да се реди на опашка. А такава имаше в края на шоуто.

Танцьорите признаха, че най-хубавата част от тяхната работа е, че обикалят света, а на шоутата им се събират хора от различни нации, цвят на кожата и възраст. Най-младата им зрителка е била на 18 години, а най-възрастната на 84. И макар че и в пловдивската публика присъстваха по-възрастни дами, стриптизьорите изкарваха на сцената само млади момичета. Освен жени, се забелязаха и двама-трима мъже, които в разрез с очакваното, придружаваха съпругите си.

Двучасовият спектакъл беше наистина освобождаващ, свеж и много идеен. Относно посетителите, преобладаваха високите токове и късите рокли, а няколко жени се пошегуваха, че именно токовете им са мерило за мъжкото достойнство. Ако са по-дълги от него, хич не го брой. Е, красавците няма защо да се притесняват. По нищо не личеше да имат проблеми с физиката си, напротив, постоянно подчертаваха колко са надарени. Само може да предполагаме какви са изискванията, за да станеш част от трупата.

В крайна сметка, дамите бяха доволни, гостите ни отвъд океана също. Обещаха, че някой ден ще се завърнат, а колкото за снощи – както сами се изразиха, предоставиха на нежния пол “The best night ever”.

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.