БългарияНощна смяна

Бас легендата Иван Шопов се завъща в Пловдив с DJ set на BALKANSKY

След турнето в Америка, DJ-ят идва на пловдивска територия. Шопов разкрива тайните на пулта, часове преди партито

Малко повече от година след епичното първо издание на One Man Party, на 19-ти март талантливият Иван Шопов отново ще застане зад пулта на бар „Грамофон“. Този път вечерта ще премине под дълбоките, обсипани с фолклорни мотиви бас линии в DJ сета на BALKANSKY.

Oфициалният старт e в 22:30, a преди това между 19:00 и 21:00 часа Шопов ще разкрие някои тайни от работата със софтуера за продуциране Ableton на всички, желаещи да направят първи стъпки в света на електронната музика.

Обичан от феновете както по света, така и в родината си, Иван Шопов от град Троян е DJ, продуцент и художник, а също и пример за това, че за да успееш са нужни хъс и постоянство.

Започва музикалния си път в родния си град преди години, свирейки в метъл банда, а скоро след това се насочва към електронната сцена и става част от H.M.S.U. – организацията, която в последното десетилетие ни научи що е то drum & bass.

Псевдонимът Cooh, под който Шопов издава и пуска разтърсващи бийтове със 180 удара в минута е първата му музикална трансформация. Постепенно артистичният му път го довежда до techno музиката, която издава под името Drum Kid. БALKANSKY пък е проектът, в който заедно с Теодосий Спасов и Иво Христов смайват всички със специфичен бленд от дълбок дъбстеп и фолклорни мотиви. Освен всичко това, той е и създател на лейбъла ABCD, който издава музиката на други млади и талантливи артисти.

На 19.03 в бар „Грамофон“ Иван Шопов ще бъде BALKANSKY, за да ни потопи в омагьосващ DJ Set – комбинация от фолклорни елементи и дълбоки електронни звуци.

Програма:

19:00 – 21:00: Ableton Workshop – вход свободен

22:30: BALKANSKY DJ SET – вход 5 лева

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина