Топ готвачите на България се изреждат на гурме зоната в панаира

Вкусът на града

Шефът в кухнята на Але Хаус Васил Дринов откри гастро маратона с глазирани свински гърди

Шеф Васил Дринов с десерта сиТоп готвачите на България са си чукнали среща в Гурме салона, част от изложенията Винария и Фудтех в панаира. Най- добрите кулинари ще се изредят в гастро зоната до събота включително, като маратонът днес откри шефът в кухнята на Але Хаус Васил Дринов. Той подготви тристепенно меню за ценителите- ризото с тиквички, чери домати и моцарела, свински глазирани гърди върху канапе от картофено пюре, хрян и лук и брауни със сладолед от горски плодове за десерт. За всяко от блюдата летяха бутилки от еликсирите на Катарджина. Утре пред гастроманиаците ще дефилират главният готвач на Беркут- Мирослав Дончев и маестрото в Кемпински Петър Николов. Петъкът е запазен за дуетът от Кемпински- Мирослав Дончев и Андрей Стоилов, а в събота сладкишите си ще представи шеф Радо Стамболов.

Диригентът на Гурме салона Николай Боруков от ресторант Сол и Пипер посрещна днес официалната делегация по откриването на Винария. Тази година ще ви изненадаме много, даде заявка той.Зам.-министър Гечев с Николай Боруков

Споделете ни във:

5 thoughts on “Топ готвачите на България се изреждат на гурме зоната в панаира

  1. Strahotno predstavqne na Vasil Drinov.Lichi si che go pravi s mnogo staranie , tvorchestvo I lubov.
    Pojelavam mu da bade vse taka dobar staratelen I vinagi takav estet v tova koeto pravi.

  2. Strahotno predstavqne na Vasil Drinov.Lichi si che go pravi s mnogo staranie , tvorchestvo I lubov.
    Pojelavam mu da bade vse taka dobar staratelen I vinagi takav estet v tova koeto pravi.

  3. Браво на Васил Дринов! Аз съм редовен консуматор на неговите произведения и съм много щастлив да видя, че го оценяват на високо ниво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.