Локо ПдНовиниСпортен Пловдив

Рокади в управлението на Локомотив, Пд

Крушарски се завръща с равен глас заедно с Адам Сотков. Двама директори напуснаха, а цялата власт отива в ръцете на Томаш

Започва изграждането на три терена, обявиха от клуба

Промени в управлението на ФК „Локомотив“ Пловдив оповестиха на официалния сайт на клуба. В съобщението се уточнява, че те са решени на специална среща, на която присъствали акционерите, всички треньори, щаб и футболисти от първия отбор, както и наставниците от школата на клуба.

Ето и пълният текст на съобщението:

„Уважаеми локомотивци,

в последните дни се случиха редица събития, свързани с любимия отбор, за които ръководството на ПФК Локомотив желае да информира “черно-бялата” общност.

Предстои финансова инжекция за клуба от двамата акционери г-н Адам Сотков и г-н Христо Крушарски. Нейната цел е да бъдат изплатени забавените месечни възнаграждения на треньори, футболисти и служители.

Скоро ще започне и изграждането на три терена (два затревени и един изкуствен), които ще се намират на базата в ЖК “Тракия” (до парка до СУ “Черноризец Храбър”).

/Припомняме, че преди 2 години Крушарски обеща нов стадион на Локомотив до края на годината./

Във вторник вечерта беше организирана и специална среща, на която присъстваха акционерите, всички треньори, щаб и футболисти от първия отбор, както и наставниците от школата на клуба. На нея бяха изгладени всички недоразумения. Цялата спортно-техническа власт е дадена на Александър Томаш, като той ще бъде пряко отговорен и за резултатите от работата му. Старши треньорът на Локомотив ще има пряк ангажимент към детско-юношеската школа на клуба, която се ръководи от Димитър Палазов.

Досегашните изпълнителни директори на ПФК Локомотив Лъчезар Димитров и Румен Руйчев официално изразиха своето желание да напуснат клуба и депозираха своите оставки. В най-скоро време ще се събере УС, на който г-н Адам Сотков и г-н Христо Крушарски ще решат и изберат кой да ги замени.

Двамата собственици на ПФК Локомотив гледат ясно и категорично в една посока и вярват в светлото бъдеще, успехи и паметни мигове, които предстоят пред “черно-бялото” семейство!“

С 32 млн. лева развързаха възела със стадионите на „Ботев“ и „Локомотив“

Снимка: архив на Под тепето

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина