ГрадътКварталиНовини

Малките радости: Облагородиха още места в район „Северен“

Съвместна акция по облагородяване на още места за разходка, отдих и игра в район „Северен“ бе проведена днес.

Реновирани бяха пясъчника и катерушката, намиращи се на детската площадка срещу бул. „Марица“ 27а. Сменени бяха счупените ребра на част от пейките и боядисани всички пейки срещу бул. „Марица“ 37.

Администрацията на район „Северен“ продължава да се грижи за по-чиста и по-красива околна среда.

„Отново работихме в екип със служители на ОП „Градини и паркове“ и граждани, които се включиха в инициативата. Благодаря на всички, които участваха в акцията!“, каза кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Това добре, но има много места в Северен, които са изоставени и мръсни. Например района на гара Филипово – от Соца нищо не е пипано. Малко по надолу под Карловския надлез има изоставени постройки където са се самонастанили роми. Палят огън и готвят на улицата, кучета обикалят наоколо пранета и матраци се търкалят до самия път, по който се движат 3 градски линии 99, 21 и 12. Същият път е осеян с невероятно големи дупки, а трафикът там е силно натоварен, да не говорим че на него се намира и болницата Св. Иван Рилски. Районът е потънал в боклуци, защото с години не се чисти от страната на т. нар. Арман махала. Разходете се и ще намерите много материал за рубриката ви Изоставения град.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина