ГрадътИзпод тепетоКултураНовини

Tеатър “Хенд” представя най-новото заглавие в репертоара си

Театър “Хенд” кани на премиера на силно провокативна комедия за абсурда на войната

“Една голяма, седем малки” е най-новото заглавие в репертоара на театър “Хенд”. Дългоочакваната премиера е на 17 ноември 2022 г. от 19ч. в залата на театъра на бул. “Руски” 18 (в двора на частно училище „Дружба“), а още на следващия ден хитовата комедия тръгва на турне в България. Младата трупа на “Хенд” ще зарадва публиката в градовете Бургас, Троян, Габрово, Хасково и София.

И този път режисьорът Иво Игнатов-Кени остава верен на стила си, като създава една абсурдна и силно провокативна комедия.

“Абсурдът в представленията ми е правопропорционален на абсурда, в който живеем, така че очаквайте нещо наистина шантаво”, казва с усмивка Кени.

Осем млади актьора, завършили класа на Теди Москов съставят бойните редици на “Хенд” и влизат в битка за сърцата на публиката. Разказват как бунтът на един актьор превръща “Снежанка и седемте джуджета” във военна приказка. Всичко в това представление е неочаквано и различно. Стилът, актьорската игра, костюмите, сюжетът…Една комедия за безсмислието на войната, създадена с много любов от екип талантливи съмишленици.

Проектът е осъществен с подкрепата на НФ “Култура” по програма ”Творчески инициативи 21”. Турнето се осъществява с подкрепата на Министерство на културата.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина