КултураНовини

Преместиха концерта на Lalalar за 19 май

Концертът на станалата любима за пловдивчани турска група Lalalar ще бъде на 19 май. Поради непредвидени обстоятелства се налага промяна от първоначално обявената дата, съобщиха организаторите.

След няколко успешни участия на пловдивски фестивали (Wrong Fest & Kapana Fest), феновете на турската психеделична банда Lalalar отново ще имат възможността да ги чуят в ексклузивен клубен формат.

Групата ще представи на публиката както добре познати хитови парчета като “İsyanlar” и “Mecnun’dan Beter Haldeyim”, така и песни от новия им албум от 2022г. като “Yamyam”, чието ново видео излезе преди броени дни.

Със стотици концерти и участия из Европа, триото от съседна Турция разраства стремглаво аудиторията си и се затвърждава като присъствие на алтернативната музикална сцена.

Концертът в Bee Bop Café ще се състои и заснеме в специално подготвената обстановка на клуба, като преди него ще има следобедно парти в компанията на XRaydio. Билетите са в продажба от 23.03.23г. на цена от 35лв. в мрежата на EPAYGO. Събитието се осъществява с подкрепата на LaLa Tequila, XRaydio, IOIO.TV, BeeBopCafe TV и How2Plovdiv.

За повече актуална информация и новини, можете да следите събитието във FB: https://www.facebook.com/events/602536868587390

Информация за всички предстоящи събития в програмата на Bee Bop Café можете да откриете на официалните канали на клуба.

Теодор Караколев

Пише по темите, свързани с културата, културното наследство и история на изкуството и архитектурата.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина