КултураНовини

Концертът на Соня Йончев ще се състои, дори да се наложи изчакване

Бъдете подготвени в случай на дъжд

Звездната бе посрещната с цветя на генералната репетиция от артистичния директор на Опера Пловдив Лучано Ди Мартино

Държавна опера- Пловдив съобщи, че във връзка с известна вероятност за дъжд в Пловдив към 20 часа, Ви информираме, че партньорите организатори на концерта от SY11 имат твърда готовност концертът да се проведе дори да се наложи изчакване и закъснение на началото! Поради натоварената програма на солистката, единствената възможност концертът да се състои е днес! Надяваме се времето да е благосклонно, за да се насладим на таланта на Соня Йончева! Благодарим за разбирането! Препоръчваме Ви да бъдете подготвени в случай на дъжд, тъй като седалките на Античен театър може да са влажни!

Звездната Соня Йончева бе посрещната с цветя на генералната репетиция за концерта й „Завръщане“ с оркестъра на Опера Пловдив на Античния театър. Поздравленията към сопраното с най-многобройни ангажименти в света през 2020 година бяха поднесени от артистичния директор на Опера Пловдив Лучано Ди Мартино.

На добър час на участниците във вълнуващия проект, който е личен подарък от Соня Йончева към публиката в родния й град Пловдив!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Личен подарък означава да дариш нещо. Случаят не е такъв.
    От 60 до 120 лв. билети. Безплатен съпорт от музикантите и екипа на Операта. Зарежете тия фалшиви ПР клишета. Подаръкът си има цена и публиката си я плаща.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина