КултураНовини

Христо Карастоянов представя новия си роман в Пловдив

Във вдъхновяващата атмосфера на Литературния салон Spirt & Spirit Христо Карастоянов ще представи своята последна книга „Петият вагон и други истории. Малки романи за из път“, тази вечер от 19 часа. Литературен фестивал „Пловдив чете“ и издателство „Жанет 45“ Ви канят сърдечно на литературна среща и дискусия с писателя на 30 май в Клуб „Петното на Роршах“ (ул. „Йоаким Груев 36, Пловдив). 

Неговите творби се отличават със своята пластичност и умение да превъзхождат ограниченията на обикновеното. Те предлагат читателите вълнуващи истории, които се преплитат с ежедневните ни преживявания и превръщат се в истински литературни шедьоври.

Модератор на вечерта ще бъде журналистът Владислав Севов, който ще зададе въпросите и ще създаде атмосфера на разговор и диалог с автора. Присъстващите ще имат възможността да се сближат с Христо Карастоянов и да се потопят в неговия творчески свят.

Събитието е част от Календара на културните събития на град Пловдив за 2023 година и се провежда с подкрепата на Община Пловдив. Организаторите се гордеят да предоставят на публиката възможността да се срещне с изключителния литературен талант на Христо Карастоянов и да се наслади на неговите прекрасни произведения.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина