БългарияКриминалеНовини

Задържаха шофьора, блъснал пет автомобила и автобус в Бургас

След повече от 12 часа издирване е задържан шофьорът на джипа, който при преследване от полицията снощи блъсна 5 автомобила и автобус на градския транспорт в Бургас, съобщава БНР.

Мъжът е арестуван до хотелски комплекс край плажа на къмпинг „Каваци“. Той е задържан след сигнал подаден в полицията, че босоног съмнителен млад мъж е забелязан в близост до хотелския комплекс.

20-годишният бургазлия е без криминални прояви. Той е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като и двете проби са били отрицателни.

„Водачът е задържан на територията на община Созопол. Текат процесуалните действия. Ще бъде обвиняем за неподчинение на полицейски разпореждания, неподчинение на органи на властта, унищожаване и повреждане“, разкри директорът на ОД на МВР Бургас Калоян Калоянов.

Работата по случая продължава.

Снимка: OFFNews

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Този така наречен младеж се опитал преди това да накара едно момиче да влезе в колата му дали с цел отвличане или с цел други нечистоплътни намерения не се знае но това е абсолютно сигурно като информация. Опитал се е да изтръгне телефона от ръката и защото е понечила да звънне на 112.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина