КриминалеНовини

Полицейска приемна отвори врати в с. Желязно

Всеки работен ден от 08.30 до 17.30 часа местните жители ще могат директно да сигнализират за проблеми и нарушения и да търсят помощ от полицейските служители

Нова полицейска приемна на РУ – Труд заработи от днес в с. Желязно. Тя стана реалност благодарение на съвместните усилия на полицията и местната власт в борбата с  противодействие на конвенционалната престъпност и опазване на обществения ред и е пример за работещото сътрудничество.

На откриването присъстваха  началникът на отдел „Охранителна полиция“ при ОДМВР – Пловдив – комисар Костадин Костов, началникът на група „Охранителна полиция“ в РУ Труд – инспектор Борис Джокалов, кметът на община „Марица“ Димитър Иванов, кметът на с. Желязно Валентина Узунова, представители на местната власт от други населени места от община „Марица“ и мести жители на с. Желязно.

Приемната е ситуирана в сградата на кметството. Всеки работен ден между 08.30 до 17.30 ч.  жителите на селото ще имат възможност да се срещат с полицейски служител и директно да споделят проблемите си. Те ще могат и да сигнализират за всякакъв вид нарушения, по които полицията или други компетентни институции са призвани да реагират.

Двамата братя, ограбили дядо Петър от с. Искра, остават в ареста

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина