КриминалеНовиниСъдТемида

Арестуваха мъж за побой над 91-годишния си баща

Арестуваха 50-годишен мъж за побой над 91-годишният му баща. Района прокуратура-Пловдив – Териториално отделение-Карлово привлече привлече като обвиняем Н.Б., за това, че на 16 март в Сопот е причинил на баща си телесна повреда, изразяваща се в контузия на главата, ръката, счупване на носни кости и повърхностни рани по дланта, като деянието е извършено в условията на домашно насилие.

Н.Б. е обвинен и за това, че на 10 март се заканил с убийство на сестра си, на 54 г., като това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му и деянието е извършено в условията на домашно насилие.

Установено e, че на 16 март Н.Б. се прибрал в дома си след употреба на алкохол. Той проявил агресия спрямо 91-годишния си баща. Н.Б. го ударил в областта на главата, като му счупил носни кости и го наранил с вилица по ръката. Близки на 91-годишния мъж успели да го изведат от дома му и се обадили в полицията. Пострадалият е бил откаран и прегледан в болница.  Установено е още, че при битов скандал на 10 март Н.Б. се заканил с убийство и на сестра си.   

Насилникът е бил е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Днес по искане на Районна прокуратура-Пловдив Районен съд-Карлово определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Н.Б.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина