Арест за млада жена, замерила с камък пенсионерка в Гагарин

Криминале Новини
парк Рибница

Очевидец извикал линейка, след като 20-годишната извършителка уцелила в главата 82-годишна баба заради отправена забележка от пенсионерката към момичето, да не сяда до нея на пейка заедно с кучетата си

Млада пловдивчанка се озова в полицейския арест за хулиганска проява. Вчера по обяд, на тел. 112 очевидец съобщил, че в квартал „Гагарин“ момиче хвърлило камък и ударило по главата възрастна жена.

Незабавно натам бил насочен патрул на Трето РУ и екип на спешна помощ, съобщиха от ОД на МВР.

Потърпевшата, на 82 години, е откарана в болница и след прегледа е освободена за домашно лечение.

След бързата полицейска проверка била задържана 20-годишната извършителка. По първоначални данни конфликтът възникнал заради отправена забележка от пенсионерката към момичето, да не сяда до нея на пейка заедно с кучетата си.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 131, ал. 1, т. 12 от НК.

Снимка: Христо Карвалов

Споделете ни във:

2 thoughts on “Арест за млада жена, замерила с камък пенсионерка в Гагарин

  1. Не се знае дали е циганка или българка. Отвратително е да се посяга на възрастни и безпомощни хора. Дано побойницата си получи заслуженото.

  2. Съд и екстрадация в Индия,Израел или Египет за тази циганка. Идва време,в което в Майка България няма да има нито един циганин. Нека не забравяме,че днешните евреи са циганите от времето на циганите Фердинанд и Борис. Цигани и евреи са синоними.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.