БългарияИзбориНовини

„Възраждане” обяви пловдивчанин за кандидат за кмет на София

Деян Николов е син на бивш зам.- председател на пловдивския Общински съвет от ГЕРБ Сузана Николова

Снимка: БТА

„Възраждане” обявиха пловдивчанин за кандидат за кмет на София. Русофилската формация го представя като икономист, „успешен и опитен професионалист в своята област”, без да конкретизират за каква област става въпрос. Името му е Деян Николов – народен представител от групата в 49-то Народно събрание и секретар на структурата на партията в София.

Кой е Деян Николов?

Николов е син на Сузана Николова- бивш общински съветник от ГЕРБ и зам.-председател на местния парламент от партията. Тя премина след излизането си от партията на Борисов през Воля на Веселин Марешки, после помагаше на Мая Манолова, а впоследствие и на „възродителите”, без да е техен член.

Според партийния сайт Деян Николов е икономист. Завършил е „Бизнес и икономика“, със специализация „Икономическа социология“. Развива се професионално в сферата на логистиката, статистиката, бизнес анализа, мениджмънта. Работи с някои от най-големите компании в света. В момента си партнира с компания, която разработва софтуерни продукти, които на базата на изкуствен интелект прогнозират и оптимизират оперативните процеси на най-големите
световни логистични компании. Ежедневно комуникира с бизнес елита на Европа и света.

Името, което се спряга за кандидат за кмет на партията в Пловдив, е това на сегашния депутат Ангел Георгиев…, който пък е родом от Видин.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина