ИзбориНовини

Манол Пейков: В момента ГЕРБ и ДПС функционират почти като един отбор 

Кандидатът за депутат от коалицията „Продължаваме промяната – Демократична България“ Манол Пейков обясни, че в момента ГЕРБ и ДПС са „много здраво преплетени“.  „Тъжната истина е, че в момента те функционират почти като един отбор и като една политическа сила. Да не говорим, че е публична тайна, че преди месеци ДПС си преместиха офисите в НДК, където са и ГЕРБ. Това не е случайно. Партньорството е много тясно, зависимостите са много дълбоки“, заяви Пейков. Издателят е под номер 4 в листата на коалицията в Пловдив.

Пейков добави, че не е загубил вяра, че тези връзки могат да бъдат скъсани. „Ние точно това се опитахме да направим с меморандума, който предложихме. Ние заявихме, че искаме да работим с ГЕРБ, но вътре Пеевски и ДПС не бяха споменати. И какво се случи? Пеевски се разлюти и почна да говори за скутове, за кафе… Хубаво де, но ако си бяха пили кафето в скутовете, щеше ли да се стигне до такъв скандал? Значи нещо не е както трябва. Не знам защо хората го приеха за чиста монета. Истината е, че това се случи, когато Пеевски изпадна в ужас, че остава на сухо”, обясни Пейков. 

Издателят добави, че според него фундаменталният проблем на България са образованието и културата. „Нивото им им е причината да имаме тези политици, които имаме, и да стигнем до тази хава, на която сме чисто икономически, и до тази безутешност, че си избираме такива хора. И все зацикляме и не можем да променим нищо. И хората губят надежда. За мен това е най-голяма вина за последните 18 години управление на ГЕРБ”, завърши Пейков. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

 1. Новите АМЕРИКАНСКИ ПАРТИЙЦИ зле се издъниха още в Пърео Действие като го турнаха след КулТурскио Рашидоолу Ефенди начело на КУЛТУРАТА това читалищно недоносче „ПростоНАСКО!“. Сега в листата що не го забелЕзваме -цЕл Министър- вероятно е под № 25…?

  Срещу бате Бо.Бо.3 беше лесно да се изперчиш в Опозиция на генералисимус д-р пожарогасителя, че народецът вече вдяна… само Калинките му останаха на заплата гласоподавачки…

  Обаче срещу Ко.Ко. едвали някакви шанспве останаха –

  ОТИ БЪЛГАРИЯ ВОЙНА НЕЧЕ.

  ОСНОВНАТА СЪЩЕСТВЕНА „ТОЧКА“ ПРЕДИЗБОРНО
  :
  ВОЙНА ДА НЯМА ЗА БЪЛГАРИ, ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО!

  СТИГА БАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ…

  (а че нацисти в стил Бандера се развилнха и в Армения и в Грузия НЕ Е ПРОБЛЕМ НА АНДРЕШКО!)

  ЗАПАДният „ЕвроАтлантик“ отдавна губи по точки пред „ИндоПасифик“!

  Хохлите 2022 март в Истанбул почти бяха подписали Неутралитет да се отърват, обаче като се зададоха за Одеската Мафия едни САМОСВАЛИ С ДОЛАРИ…
  Българи рамо до рамо с комшиите башибозуци и гърчоля срещу РФ…? Едвали. Тц. Ъ-ъ. НЕ .

  А ОНИЯ КАПУТИ ДЕТО АГИТИРвАТ ДА НЕ СЕ ГЛАСУВА – ТЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ ЯРЕМА; ИЛИ 2.СА ПЛАТЕНИ АГЕНТИ НА ГЕРБ / БО. БО.4; ИЛИ 3. ‘Л’Ъ’Ж’А’Т’!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина