Избори

Иван Стоянов присъства при доставката на най-новия сметовоз в Пловдив, чистотата ще му е основен приоритет и като районен кмет

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Източен“ Иван Стоянов присъства при доставката на най-новия и модерен сметовоз, който предстои да се включи в почистването на Пловдив.

Като директор на общинското предприятие „Чистота“ през последните близо осем години почистващата техника бе изцяло модернизирана и увеличена с нови мултифункционални машини, като същевременно е оптимизиран и технологичният процес. През зимата вече не се хвърля пясък по улиците, през другите сезони градът се мие редовно, въведени са системи за управление на различните потоци отпадъци.

Новият сметовоз е произведен този месец от водеща европейска компания. Той е оборудван с кран, предназначен за обслужване на подземните контейнери, внедрени за пръв път в Пловдив по идея на Иван Стоянов, и на съдовете за разделно събиране на отпадъци от опаковки, но е съвместим и с другите видове контейнери в града.

Иван Стоянов е категоричен, че и като кмет на „Източен“  чистотата ще остане от първостепенно значение за него. Има конкретни решения за подобряване на резултатите от почистването в района, включително и в квартал „Столипиново“. На местните избори на 27 октомври ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина