Жители на „Централен” изненадаха с благодарствено писмо районния си кмет Георги Стаменов

Градът

„За мъжете, които държат на думата си,” написаха пловдивчани

Кметът на район „Централен” Георги Стаменов бе приятно изненадан тази сутрин на работното си място от благодарни пловдивчани. Той получи символичен подарък, придружен с поздравителна картичка. Текстът гласи: „За мъжете, които държат на думата си!”

Милият жест – изненада е от хората, които живеят на бул. „Шести септември” 126 с благодарност за инвестицията по изграждането на двата нови паркинга и облагородяване на пространството наоколо за  блоковете с номера 122,124 и 126. Те твърдят, че нито една администрация през последните 15 години не е правила нищо за този микрорайон в квартала им.

 

Припомняме, че там след премахването на старите гаражни клетки бяха направени първите паркинги, на които може да се наеме място срещу 15 лева на месец.  

По същия проект ще бъдат направени и пространствата с гаражните клетки на блоковете по бул. "Княгиня Мария Луиза" край Малката базилика през настоящата година.

Споделете ни във:

2 thoughts on “Жители на „Централен” изненадаха с благодарствено писмо районния си кмет Георги Стаменов

  1. За 18 години в квартала деца на „площадката“, видяна от истински пловдивчанин като вас, не съм виждала 🙂 там истински пловдивчани като вас си спираха колите на една кална проскубана поляна и други истински пловдивчани като вас си изсираха кучетата редовно!

  2. айде като сте почнали да се радвате спомнете си какво премахнаха за да ги има тези парко места. аз ще ви припомня – поредната детска площадка с прилежащата ѝ зелена площ. ама тва уточнение е само за пловдивчани, щото другите и да искат няма как да си спомнят 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.