Жилищата в комплекс „Роял сити“ се продават с осигурени наематели

Градът

Нараства търсенето на качествени жилища в големите градове, сочат анализите на големите агенции за недвижими имоти. Ниските лихви по депозитите са причина все повече хора да се оглеждат за подходяща алтернатива за влагане на спестяванията си.  Инвестицията в имот става все по-предпочитана. За всички клиенти, които търсят алтернатива за спестяванията си, Галакси Инвестмънт Груп разработи продукт, който е устойчиво решение и запазва стойността на средствата в дългосрочен план.  Става въпрос за закупуване на жилищен имот с действащ договор за наем, обясняват от компанията.  

Покупката на жилище с цел бъдещото му отдаване под наем  не е новост на пазара, но от Галакси Инвестмънт Груп правят крачка напред и продават апартаменти с инвестиционна цел с осигурени наематели. Това спестява на купувачите неудобството да пускат обяви, да наемат посредническа агенция и да губят време. Имотите са част от атрактивна концепция, предоставяща възможност за нарастване на стойността на жилището в дългосрочен план.

Бутиковите апартаменти в комплекса Роял сити са предпочитани за дългосрочно наемане най-вече от чуждестранни мениджъри, които работят в Пловдив. Високото качество на строителството, отличната прилежаща инфраструктура и осигурените паркоместа са гаранция за качествена инвестиция. Концепцията за интериорния дизайн залага на комфорт, модерна и изчистена визия. Апартаментите са напълно обзаведени и оборудвани с всички удобства.

Комплексът разполага с пет жилищни секции с  просторни и светли жилища, с различна големина, които се предлагат на атрактивни цени.  За купувачите е водещо предимство цялостно завършената инфраструктура, парковата среда и това, че не се предвиждат нови строежи в близост. Наличието на детска площадка, занималня за ученици и ресторант допълнително улесняват бъдещите собственици, като им дават гаранция за добро прекарване на свободното време и превръщат комплекса в предпочитано място и за наематели. Модерната архитектура и перфектното разположение превърнаха комплекса в притегателно място за предприемчивите и модерните млади хора, които търсят не само жилище, но и социална среда. Като предимство и удобство се приема и възможността за професионално управление на собствеността.

Споделете ни във:

3 thoughts on “Жилищата в комплекс „Роял сити“ се продават с осигурени наематели

  1. ДЗЪН-ДЗЪН….Минутка за реклама…В Пловдив няма и никога не еимало ВИП-наематели. Имало е и винаги ще има прииждащи селяни СМ, К, Х…и пр.

  2. Защо ги продавате, щом имате толкова много и платежоспособни наематели? Колко струва месечното поддържане на общите части?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.