ГрадътИзпод тепетоНовини

Представят работата на СРГО в Пловдив

Българският център за нестопанско право и Българският фонд за жените в сътрудничество с Равни.БГ и Асоциацията „Голям Брат, Голяма Сестра – България“ организират среща на НПО в Пловдив на 14.11.2022 г. от 13:00 часа в хотел „Експо“, по време на която ще се представи работата на СРГО (Съвет за развитие на гражданското общество).

По време на събитието ще се дискутират нуждите на гражданските организации, ще се обсъдят нагласите на обществото към гражданския сектор и ще се представят последните данни за развитие на гражданското общество в България.

„В условия на поредица от кризи и политическа нестабилност е особено важно ние, като граждански организации, да останем активни и ангажирани. Не само да продължим работата по каузите си, но и да поставяме важни обществени проблеми за решаване, да устояваме принципите на демокрацията, гражданското участие и свободата на сдружаване“, заявяват организаторите.

„Изграждането на силно и устойчиво гражданско общество е постоянен процес на развитие и утвърждаване на вече постигнати резултати. Нито спирала от избори, нито очернящи кампании, нито безразличие на една или друга власт не трябва да ни обезкуражават и да спират работата ни“, добавят още те.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина