Посрещаме 2017-та със сборен концерт пред Общината

Градът

Фондацията, Джон Стийл и много други ще забавляват пловдивчани в новогодишната нощ

Нова година наближава, а и този път Пловдив няма да пропусне да я отпразнува с много музика, танци, заря и добро настроение. От Община Пловдив са се погрижили за подобаващото посрещане на 2017-та, за всички онези, които няма да стоят у дома или по заведения, а ще са на площад "Стефан Стамболов". Вече са ясни изпълнителите, а ето ги и тях:

Програмата започва в 22:00 ч. с концерт на българската рок група Джон Стийл и легендарния бивш вокалист на Rainbow Doogie White. В 23:45 започва отмятането на последните минути от тази година с Фолклорен ансамбъл „Тракия”, като ще бъде излъчено и приветствието на президента на Република България.

Празнични илюминации и Новогодишно хоро с ансамбъл „Тракия” ще отбележат началото на 2017-та. В 00:30 ч. започва изпълнението на Лидия Ганева от „Арт Войс Център”, която бе участник в Детската Евровизия.

В 00:40 ч. започва концертът на група „Фондацията”. Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански ще забавляват събралите се на площада с любими песни на Щурците, ФСБ, БТР и Дони и Момчил. Концертът приключва в 01:30, когато започва и сетът на DJ Skill.

Споделете ни във:

1 thought on “Посрещаме 2017-та със сборен концерт пред Общината

  1. Да се забранят всякакви концерти по площадите, улиците и капаните пловдивски. Никакви Фондации, Тракии и Джон Стийлове на ЛЕСНО МЯСТО. „Много“ „фукционалната“ „ЗАЛА“ „колодрумо“ (майно льо) скъпа и прескъпа на данъкоплатеца стои празна и прашасва като безполезна ТЕНЕКИЯ, въпреки световноизвестната й акустика. Там.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.