Поредно безумие: Опожарена е беседка за отдих в парк „Лаута”

Градът
Под Тепето

Една от беседките за отдих в парк „Лаута” е изгоряла частично вчера в късния следобед при пожар, информираха от администрацията на район „Тракия”. От там уточниха, че от близкия павилион са забелязали пламъците и веднага са сигнализирали на телефон 112. Огнеборците са се отзовали незабавно и са потушили пламналия пожар. Най-вероятно пламъците са тръгнали от дървената масичка, която е обгоряла, както и част от беседката. Все още няма яснота дали става въпрос за вандалски акт или за невнимание.

Кметът на район „Тракия” Костадин Димитров благодари на гражданите, подали сигнала, както и на огнеборците за бързата им намеса. Той съобщи, че в „Лаута”  ще бъдат монтирани камери за видеонаблюдение. През последните четири години най-големият пловдивски парк бе облагороден – асфалтирана бе главната алея, изградени бяха детски и спортни площадки, безплатен интернет, оформени бяха кътове за отдих и забавления, а атракциите там непрекъснато се увеличават.

Нека с общи усилия запазим изграденото, защото то е всички нас, призова кметът на район „Тракия” Костадин Димитров.

Споделете ни във:

1 thought on “Поредно безумие: Опожарена е беседка за отдих в парк „Лаута”

  1. Толкова хубави неща направи кмета Димитров и от злоба и от изборна завист, всичко се троши, чупи и унищожава, ние пак ще гласуваме за нашия кмет – Костадин Димитров

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.