ГрадътЗабавлениеКултураНовини

Поредицата „Успешните“ представя Диана Добрева в клуб „Фарго“

Второто събитие от поредицата „Успешните“ ще ви представи Диана Добрева – актриса и режисьор, тя е сред най-уважаваните и успешни имена в българския театър. Срещата е следващата сряда 28 септември от 19:30 ч. в клуб „Фарго“. Входът е свободен!

Поредицата „Успешните“ цели да запознае младите хора с изтъкнати професионалисти от сферите спорт, кино, театър, литература, журналистика. Гостите споделят за извървения път до целите, за които някога са мечтали. За качествата, които са им били необходими и грешките, които са допуснали.

Срещите се провеждат в клуб „Фарго“, който неведнъж е приютявал събития, свързани с литературата и киното. Сред гостите до момента са били изключително успешни световни личности като Тед Кочев, Ейбъл Ферара и Биле Аугуст /режисьор на „Къщата на духовете“/, както и множество родни популярни актьори и режисьори. До края на годината поредицата събития „Успешните“ ще ви запознае със седем вдъхновяващи имена.

Събитията се провеждат с подкрепата на община Пловдив и са част от Културния календар на града за 2022 година.

След първата среща с писателя и журналист Иво Иванов, предизвикала огромен интерес, „Успешните“ представят втория гост – Диана Добрева. Актриса и режисьор, тя е сред най-уважаваните и успешни имена в българския театър. През 2006 г. поставя в Сфумато спектакъла „Медея“, за който получава награда „Аскеер“ за режисьорски дебют и номинация за награда „Икар“. Следващият ѝ режисьорски спектакъл е „Макбет“ (награди Аскеер 2008 за костюми и музика).

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Тая пълна некадърница. Ако сте попадали на спектакъл с режисьор въпросната недоразумение, ще разберете какво имам предвид. Няма такава глупост, хаос, липса на мисъл и идея. Пълни глупости и загуба на време

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина