ГрадътКварталиНовини

Облагородиха зелени площи в район „Източен“ 

Кметът на район „Източен“ Емил Русинов и неговия екип проведоха инициатива по озеленяване на междублоковото пространство на ул. „Жеравна“ № 1-3. Събитието се осъществи съвместно с ОП „Градини и паркове“ и ОП „Чистота“. 

„Обогатяването, облагородяването и поддържането на зелените пространства в район „Източен“ са приоритет за нас. Те са част от общата еко-система на град Пловдив и по този начин успяваме да превърнем района в по-привлекателно място за жителите му“, каза Русинов. 

В днешната инициатива се включиха още Антон Георгиев – директор на ОП „Градини и паркове“ и Десислава Георгиева – директор на ОП „Чистота“. От „Чистота“ помогнаха за почистването на терена, а от „Градини и паркове“ осигуриха необходимата растителност и съдействаха за засаждането й. 

Всички заедно засадиха 10 броя дървовидна ружа, 3 броя рустифина, 5 броя от вида туя. Пред входа на жилищния блок бяха засадени нови 200 броя лигуструм. 

Кметът Емил Русинов връчи благодарствени писма на директорите на „Градини и паркове“ и „Чистота“ в знак на признателност за съвместната работа и съпричастност по облагородяването на зелените пространства и поддържането на чистотата в район „Източен“. 

В рамките на месец март бяха облагородени още няколко междублокови пространства, отново със съдействието на „Градини и паркове“ и „Чистота“. На ул. „Радко Димитриев“ № 13 бяха засадени 15 метра жив плет от храстовидна растителност, райграс и компост за облагородяване на почвата. На ул. „Славянска“ № 93 бяха засадени 30 лавровишни и рози. На ул. „Ралица“ № 3 междублоковото пространство бе облагородено с 12 дръвчета със съдействието на гражданите, припомни кметът на район „Източен“ Емил Русинов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

12 коментари

 1. Имам усещането, че с машина на времето, съм се върнал назад в соца – същите възторжени публикации, за нищо, но с внушение за значимост…Иначе – няколко стръка обречени растения (обречени, защото никой няма да се грижи за тях).

 2. Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:– https://do.my/aman

  1. АВТОГРАФИ ОТ ОТРУДЕНИТЕ БЛАГОРОДНИ ОБЛАГОРОДИТЕЛЦИ И ОБЛАГОРОДИТЕЛКИ ЩЕ СЕ РАЗДАВАТ САМО В ПОСЛЕДНИТЕ 10 МИНУТИ НА РАБОТНОТО ВРЕМЕ В ПОНЕДЕЛНИК ПРИ СТРИКТНО СПАЗВАНЕ НА УСТАНОВЕНИЯ РЕД – ПО ДВАНА В РЕДИЦАТА/

   ЗАЕТОСТ!

   НЕМА ЛАБАВО ПРИ НАС!

   РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА!

 3. СЛУЧВАЛО СЕ Е ДА ПРОПУСКАТЕ ИМЕНАТА НА ИМЕНИТИ

  БЛАГОРОДНИЦИ

  БЛАДОРОДНИЧКИ – А И ТЕХНИТЕ

  БЛАГОРОДНИЧЕТА

  БЛАГОРОДНО ОБЛАГОРОДЯВАЩИ ГОРКИЯ ПЛОВДИВ.

  НО ЕТО СЕГА ПОД ТЕЛЕТО НАПЪЛНО ЗАСЛУЖИ ПОРЕДНИТЕ ТРИ ЧЕРВЕНИ ТОЧКИ ЗА ПРОСЛАВЯНЕ НА ТРИ ЗАПЛАТАДЖИЙСКИ ИМЕНА!

  БРАВОС!

  МЕРСИМЕ

  1. …СВИНЕТЕ ЗА ГЛАВНИТЕ БУКВИ, АМА СВИНСКОТО „ОФОРМЛЕНИЕ“ на ПодТеЛе… =ПодТъпото= претрупано с натруфени КРАСИВОСТИ и разчертано с дебели черти и излишни пространства – задръства МОЯ дисплей и се пречка със запецнали „функции“ като чукундурското непрогледно „КАПЧА“ което не спира Тайландския роБОТ докато има елегантни четирицифрени конкурентни Кодове както ПОТВ- Ако не желаете да обменяме становища учтиво би било просто да прмахнетае ОпцияКоментар, както ТРАФИК- та да не се занимаваме с ПодТЪПОТО!

   Друго отношение не заслужава!

   САМО ЗАВИСИМОСТИТЕ КАТО ИМ ГИ ВИДИШ НАЙ-ДОЛУ – МИ ТЕ СРАВНЕНИ С МАРКАТА „ПОД ТЪПОТО“ ГОРЕ ВЛЯВО . . .

   КАК Е ВЪЗМОЖНО БЕЗ „ЛАЙКС“ / ОЦЕНКИ ЗА ПУБЛИКАЦИЯ И РЕПЛИКА?

   ОПРОСТЯВАЙ БЕ, БУДАЛА! КОМПАКТИРАЙ, МИЛИМЕТРИТЕ СА МИ ЦЕННИ.

   АНИМАЦИИТЕ САМО ПРЕЧАТ И СА НИ ОТБЛЪСКВАЩИ! „СГРОМОЛЯСАЛО СЕ ДЪРВО…“ ПРЕЗ ОКТОМВРИ = ТОЯ ТИКЕР ВМЕСТО НА МОЯ ДИСПЛЕЙ – СИ ГО НАТИКАЙ В …ИМЕННОТО!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина