Градът

Новият пловдивски МОЛ отваря до края на годината

Бившата Галерия става Plovdiv Plaza

Напълно реновираният бивш МОЛ Галерия ще заживее отново под ново име и с тотално нова визия съвсем скоро. Очаква се  Plovdiv Plaza да отвори врати до края на годината, като инвеститорите вече са готови дори със слогъна на търговския комплекс, който ще включва и голяма офисна част. . Реновирането на сградата по проект на архитектите от Stephen George International.

Шопинг частта ще предлага 3 търговски нива с площ 35 000 кв.м и 3 надземни паркоетажа с 1200 места. Освен магазини и офис части клас А, ще има и зони с много възможности за забавление и прекарване на свободното време.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

 1. Един съвет за журналистите,писали статията. Имаме достатъчно красив и стар език и бихте могли ,вместо да вкарвате постоянно чуждици ,да използвате български думи:
  -реновиране -обновяване
  -тотално -изцяло
  -визия -изглед
  -слоган (тук даже сте го написали с „ъ“ )
  -шопинг част -търговска част

 2. Докато по цял свят МОЛОВЕТЕ ЗАТВАРЯТ, пловдивският щял бил да … отваря. Даже високоразвитите АВТОМОБИЛИЗИРАНИ нации вместо да се гъчкат в навалицата и из „паркоместата“ си кротуват пред компютрето и си пазаруват ОнЛайн и от пиле мляко. Особено американците = все по-надебеляли и мързеливи. Ама нищо де, будалите „отварят“ -ами отваряйте си, като ви е толкова акъла

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина