Nord Building отключва инвестициите край новия булевард „Северен“

Градът Изпод тепето Новини
Nord Building

Nord Building, проект ПИМК Билд, отключва инвестициите край новия булевард „Северен“. Буренясалата доскоро зона е на път да се превърне в новата предпочитана зона за живеене, в близост до река Марица и пловдивския панаир.

„Искаме да направим мястото привлекателно за живот, бизнес и рекреация. Неслучайно решихме да инвестираме в този проект, точно на това място. Залагаме на достъпна цена и качествено изпълнение. Концепцията на комплекса е да кореспондира с проектите, които ще се изградят на бул. „Северен”. В съседство ще се строи и хипермаркет Lidl и друг проект на компанията – The North Residence. Смятаме, че това ще е новият квартал на Пловдив- и зелен, и в близост до централна градска част“, обясниха от компанията.

Апартаментите в Nord Building,са над 200 в комплекса, като се предвижда изцяло осигурено паркиране. Също така се планира изграждането на озеленяване и облагородяване на пространствата около комплекса.

 

Споделете ни във:

2 thoughts on “Nord Building отключва инвестициите край новия булевард „Северен“

  1. Прилича на новите квартали в Москва. Руснаците им казват муравейники – мравоняци. Обиталища за насекоми. И в Китай е така. Кому е нужно това тук?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.