Градът

Христо Иванов на финала на кампанията: Очаквам ДБ да е добрата новина в неделя

„Очаквам Демократична България да бъде добрата новина на изборите в неделя, защото ще се види, че възвръщаме електорални позиции, макар и трудно. Защото има много ниска мотивация, за съжаление. Тъй като това е четвърта политическа кампания”. Това заяви водачът на листата на ДБ за Пловдив Христо Иванов на закриването на кампанията на политическото обединение в града вчера на сцена Ядрото в Капана.  

„Бих казал, че ние сме единствените, които предлагат формула за това как страната може да върви напред през ясните условия, които сме поставили, извън които няма да участваме в управление. Тоест, имаме много ясни ангажименти. Тези ангажименти същевременно са молба към нашите избиратели да ни дадат сила да налагаме тези приоритети. Става дума за три неща. За ясно отношение и политика, свързани с Путинската агресия. За съдебна реформа, която започва с оставката на Гешев и, разбира се, не се изчерпва с нея. За разумни финансови политики, които в крайна сметка изхождат от философията, че бизнесът трябва да произведе благосъстоянието и добрите работни места, а не просто да се раздават пари. Защото това означава да дадем на хората инфлация, която изяжда техните доходи по-бързо, отколкото се печатат парите. Тези три неща са нашият ангажимент и мисля, че разумът в тях и нашата принципност и последователност ще бъдат оценени”, добави Христо Иванов пред журналисти на финала на кампанията.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. България няма нужда от корумпирани крадливи политици! Няма нужда от политици, работещи за чужди интереси! Няма нужда от политици, получаващи пари от чужбина, за да прокарват чужди интереси и да подменят историята ни! 32 години грабеж стигат!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина