ГрадътЗелен градНовини

Първото сърце за събиране на пластмасови капачки в район Тракия започва да се пълни (ГАЛЕРИЯ)

В новия парк „2019” на бул. „Освобождение” днес бе монтирано съоръжение за събиране на пластмасови капачки с благотворителна цел.

Символичният старт дадоха инициаторите Елеонора Шекерова и Мирослав Енков и кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

От името на жителите на района той благодари за доброто дело на младите хора и изрази увереност в успеха на кампанията. 

Съоръжението е във формата на метално сърце, дарено е от „Пластек” ООД и е изработено от „МН Дизайн” ООД и „Рива кар” ООД.  То веднага предизвика интереса на многобройните посетители в парка, които приветстваха инициативата и изразиха готовност да я подкрепят.

Благотворителната кампания, за която ще се предават събраните капачки, се нарича „Капачки за бъдеще” и събира средства за закупуването на кувьози за болници в различни населени места.

„България и светът могат да станат едно по-приятно за живеене място, когато всеки от нас започне да полага ежедневни усилия за това!”, споделят организаторите, които изразиха благодарност към районната администрация, за това, че е прегърнала инициативата.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

11 коментари

  1. Те да не крадат само НАС? Крадат и Вас, г-н „многоклетъчен“!!! И… Ние като тях ли да бъдем. Това е КАУЗА, БЛАГОТВОРИТЕЛНА при това. Защо трябва да оплюете всяко добро начинание. Живеете в тъмнината на собствената си слепотата, само дето и с капачки не можем да ви купим апаратура, за да излекуваме хора като Вас. Пожелаеам Ви да започнете да виждате доброто, което е навсякъде около нас, всеки ден. ДОБРОТАТА ЩЕ СПАСИ СВЕТА.

    1. Капачките от сърцето ще се предават в стационарните пунктове на „Капачки за бъдеще“ или в следващата обявена дата на благотворителната кампания.

  2. До драскачите тука: И що да не?! Вместо да ги мятате по земята и където ви падне, понеже сигурно сте от тия, дето кошчетата за боклук не знаете за какво са, по-добре ги дайте за някаква кауза. Поне ще е по-малко мръсно в града!

  3. А така ! Събирайте , онези ви плякат яко, крадат ви, кате бета, беленета, заплати от по 130 бона на година, а вие събирайте капачки хахаха тва българина е най- голата амеба сред всички едноклетъчни ( в случая- едногънчани, щото с една гънка само ).

    1. Отговор:
      Те да не крадат само НАС? Крадат и Вас, г-н „многоклетъчен“!!! И… Ние като тях ли да бъдем. Това е КАУЗА, БЛАГОТВОРИТЕЛНА при това. Защо трябва да оплюете всяко добро начинание. Живеете в тъмнината на собствената си слепотата, само дето и с капачки не можем да ви купим апаратура, за да излекуваме хора като Вас. Пожелаеам Ви да започнете да виждате доброто, което е навсякъде около нас, всеки ден. ДОБРОТАТА ЩЕ СПАСИ СВЕТА.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина