ГрадътИзбориНовини

Иван Тотев се отчита в галерия „2019” с филм

Бившият вече кмет и настоящ областен координатор на ГЕРБ Иван Тотев ще направи отчет на двата си мандата този четвъртък в изложбената зала „2019”.

„За изминалите осем години постигнахме много резултати. За мен и екипа ми бе предизвикателство да обобщим всичко свършено, така че да не натежи във времето. За това избрахме отчетът да е под формата на кратък филм. В рамките на 43 минути ще представим основните акценти в работата ни през изминалите два мандата”, заяви Иван Тотев.

„Заповядайте заедно в  неповторимата атмосфера на най-новото пространство за култура в Пловдив да изгледаме филма-отчет”, отправи покана той.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

7 коментари

  1. “ … да не натежи във времето …“
    За съжаление ще тежи и всички ще го помнят като най-крадливия кмет …
    И все така продължава да си вярва … че е нещо по-различно от един усвоител …
    И сега тържествено … „сеир“ с откраднати пари 🙂

  2. Кога е това събите, моля споделете дата и час? Нека който иска да дойде и да зададе въпроси към този словоухотлив дългуч-маркуч. Аз имам въпроси?

  3. Отчет или оправдание, а дали някой ще се върже?! Пука му на г-н инж. И.Тотев, така или иначе през тези 8 години показа какво е напук на всички морални норми, директно и безпардонно да се изживява като миродавен шеф за цял град, който всъщност не го понася. Както кметЯ обича да казва често пред хора в разгвор: “Виж какво, майнЪ този биснес е за хора с възможности, дай да видим как да се включа, все пак парите не са проблем….” Е чи как да са, те нали са на Пловдив. Всеки средностатистически интелигентен гражданин вижда как крадете, как пречупвате икономическия интерес на Пловдив през услуги удобни на вашата персона. Смешен сте, жалък сте и вашите лакеи също. Успех с кармата, тя си е изцяло ваша!!!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина