ГрадътКултураНовини

Артистичният екип на „Премълчаното разказано-пътуваща сцена“ с ексклузивна акция

Автобусна туристическа обиколка с наименованието „Градът HOTSPOTS TOURFORMANCE“ тръгва в центъра

На 12 и 13 октомври от 16:00 ч. от площада пред Дом на културата „Борис Христов“ ще отпътува „Double Decker Bus“ с бранд „TOURFORMANCE“. Това е театралната пътуваща акция във формат СИМУЛАЦИЯ, на популярната за всяка европейска столица, Автобусна туристическа обиколка с наименованието „Градът HOTSPOTS TOURFORMANCE“. Тя е третата част на проекта на Нов български университет, част от програмата на Пловдив 2019 – „Премълчаното разказано-пътуваща сцена“.

„Градът HOTSPOTS TOURFORMANCE“ е пътуване с автобус с продължителност два часа и вход свободен. Желаещите е необходимо да се регистрират предварително на е-майл: [email protected]  или в страницата на проекта във фейсбук: @untoldtold2019 до 11 октомври.

По време на артистичната акция актьорите ще пътуват с публиката. Ще слизат от автобуса и ще се разхождат заедно из града. Ще посетят градската библиотека, ще отидат на църква. Ще сравнят Пловдив Европейска столица на културата 2019 с големите европейски столици (Париж, Рим, Лондон). Ще потърсят заедно кой е мостът на влюбените в Пловдив, емблематичната статуя за града, любимият пазар. На седалката в автобуса ще има книга, която пътници и актьори ще зачетат заедно. Възможно е по време на обиколката да бъдат чути изстрели, които не бива да са повод за страх, а причина за повече неочаквани цветове!

Необходимо е всички участници да са облечени с удобни за пътуване дрехи, обувки за дълго ходене и бягане. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина