ГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Игровизираният курс „Предприемачът като откривател“ с есенно издание в Пловдив

Игровизираният курс по предприемачество „Предприемачът като откривател“ се завръща тази есен в Пловдив в нов, интерактивен формат „Откриватели“, с още повече игрови ситуации, екипна работа и бизнес симулации.

Общият брой посещения е 8 (24 астрономически часа). Обучението ще се проведе в рамките на 8 недели, между 15:00 и 18:00ч., в Limacon Event Center (бул. Марица 154, до магазин Била). Първият урок ще се проведе на 20 октомври от 15:00ч.

Курсът е безплатен и е подходящ за ученици на възраст 15-19г.

Тази есен, учениците за първи път ще имат възможност да сформират още в началото на курса работен екип, да разработват собствена бизнес симулация, както и да се справят с редицата игровизирани изпитания и предизвикателства.

Курсът е подходящ за ученици, които досега не са изучавали икономика и предприемачество. Основен акцент на обучението е развиването на предприемачески мироглед, увереност в собствените сили и поглед за света, като място изпълнено с възможности.

През изминалите 4 години над 250 ученици преминаха през образователната и тренинг програма „Предприемачът като откривател”. Курсът успя да се утвърди като една от основните неформални образователни програми на територията на град Пловдив, оценявана високо от самите ученици.

Безплатни билети са налични тук, както и на facebook страницата на курса.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина