ГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Атрактивни предложения в Ден на отворените врати от жилищен парк Royal Garden

Вложените в строителството на комплекса материали са подбрани по множество критерии за качество

Специални предложения за всеки желаещ да посрещне предстоящия сезон с нов дом, предлага жилищен парк Royal Garden. В рамките на инициативата клиентите ще могат да направят оглед на желаното жилище и да получат подробна информация за материалите, използвани в строителството на жилищния парк, който ще бъде завършен тази есен.

Денят на отворени врати е тази събота, 27 юли 2019 г. от 11:00 до 16:00 часа, в търговския офис на компанията инвеститор Галакси Инвестмънт Груп, който се намира между ул. „Владивосток“ и ул. „Митрополит Максим“ в град Пловдив.

Royal Garden е разположен на ул. „Кръстьо Раковски“ и ул. „Ген. Георги Вазов“ в квартал „Отдих и култура“. Кварталът предлага спокойна атмосфера в новоизградена и отлично поддържана паркова среда. Благодарение на своята отличителна архитектура, просторни апартаменти и удобства проектът се утвърди като един от най-предпочитаните в град Пловдив.

Естетика и качество са заложени във всеки елемент от строителството му. Фасадната топлоизолационна система е на лидера в бранша – Baumit. Използваната мазилка е със специални характеристики,  които я правят устойчива на всякакви атмосферни влияния. Избраната вентилируема фасада от HPL в земни тонове освен, че придава индивидуалност на сградите, също така и повишава хидро и шумоизолацията. Вложените в строителството на комплекса материали са подбрани по множество критерии за качество, предвид експлоатацията на сградата и намаляват последващите разходи за отопление и охлаждане. Използвана е 6-камерна дограма от висок клас на Rehau Synego с отлична топлоизолация и модерна визия. Предвидено е и отопление от ТЕЦ. Royal Garden разполага с единични и двойни гаражи, подземен паркинг с автомобилна рампа с подгряване, станция за зареждане на електроавтомобили и топли връзки към жилищните сгради.

За спокойното детство на най-малките обитатели на жилищния парк ще бъдат обособени кътове за игра, а предвидените зелени площи и растителни видове в градината на Royal Garden ще внесат усещането за живот в близост до природата.  За сигурността е подсигурен 24-часов контролиран достъп и видеонаблюдение.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Изпрати новина