ГласовеГрадътМненияНовиниПод лупа

Слави Георгиев: Г-н Димитров, бедственото положение сте вие и вашият екип

„Общината работи, все едно няма кмет, освен когато става въпрос за пробутване на грандомански проекти към близки фирми“

Независимият общински съветник от местния пловдивски парламент Слави Георгиев излезе с остра позиция по мистериозно обявеното частично бедствено положение в Пловдив. В личната си страница в социалната мрежа Facebook той написа:

„Здравко Димитров обявил „частично бедствено положение“ в община Пловдив. С цел да изхарчи едни пари, без обществена поръчка, а с директно възлагане. 1 250 000 лв. бил ги имал налични. Човекът се загрижил, че в управлявания от него 3 г. град, може да се случи наводнение и той да бъде залят, поради непочистеното корито на река Марица. Сега го разбрал човекът, след 3г. кметуване.

Вън от съмнение е, че задачата е да се усвоят едни пари от близка фирма.

Всъщност не частично, а цялостно бедствено положение, би следвало да се обяви в цялата община Пловдив, след 3-годишното управление на Здравко Димитров. Никога в новата история на Пловдив, положението не е било толкова изтървано. Общината работи, все едно няма кмет освен, когато става въпрос за пробутване на грандомански проекти към близки фирми.

Общинските предприятия циклят и са добри, само при усвояването на заемни средства, но за стара техника.

Всички дейности и инициативи, се извършват без проекти, без планиране и без съобразяане с мнението на професионалните гилдии, гражданите и общинските съветници.

Г-н Димитров, бедственото положение сте вие и вашият екип.“

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Няма какво да се оплакваме от Здравко! Резултатът със Здравко е същият като от изборите на 02.10. – вял вот и старата кочина, която сами си спретнахме с апатично-мързеливото си поведение!!!

  2. След този неадекватен кмет е като след нас и потоп!На този елементарен и семпъл в интелектуално отношение индивид само пари са му в главата!Само ,че май няма акъла на Мамения за да го стигне и да го надмине по кражби и продажби!

  3. интересно е, че миналата седмица в коритото на река Марица до Била имаше почистване.
    С един трактор с не голяма мощност и някакъв прикачен инвентар за 1 ден доста площ беше изчистена.
    Та не знам в тези 1 250 000 какво точно е включено.
    Да покажат договора и количествената сметка.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина