БългарияГероите на деня

Зико: Реформаторите подкрепят кандидатурата ми

Все още Блока не е обявил официално позицията си след днешната среща със Здравко Димитров

Реформаторски блок подкрепя кандидатурата ми като независим кандидат за кмет на Пловдив! Срещата ни приключи успешно. Вярвайте в доброто! Така Здравко Димитров обяви края на преговорите с представителите на коалицията в Пловдив. Все още няма официално потвърждение на информацията от страна на самите Реформатори, но се очаква до края на деня те да излязат с позиция и мотиви защо застават именно зад Зико. Все още не е ясно дали Димитров и Блока ще играят и с единна листа за общински съветници.

По все още непотвърдена информация Реформаторите са били почти единни в решението си да подкрепят кандидатурата на независимия играч на вота Здравко Димитров. Единствено от ДБГ са имали колебания по въпроса, но хората на Кунева в Пловдив най-вероятно ще се съобразят с партньорите си и ще кажат Да на Зико.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Доста жалостив ми се струва тоя гей… „богоугоден“ на Ники Ролекса а.к.а Кольо Линкълна….
    Само незнам защо – „Зико“ – петните името на легенда на Бразилия като го приравнявате на няква българска тоалетна…

  2. Като е независим защо не напусне депутаското си място от ГЕРБ?!?! От гербаджия стана Реформатор…утре може да е с БСП… Най-много мразя хората от типа фурнаджииски лопати. И ти се продаде!

  3. И да те подкрупят хората няма да го направят – на предателите никой не прощава. След като и чрез църквата (в лицето на хомо приятелчето Николай Пловдивски) си провежда кампанията…. низко падаш Зико, имах по-високо мнение за теб. Поредното жалко човече с амбиции да лапа – не ти стигна да си губернатор на областта и депутат!

  4. Не вярвам вече на политиците, че нещо може да се промени в тази държава. Но познавам Зико и знам, че той би променил нещата към по-добро и няма да краде толкова, колкото настоящите. Успех!

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина