БългарияГероите на деня

Зико атакува стола на Тотев като независим кандидат за кмет

Инициативен комитет издига кандидатурата на Здравко Димитров

Много отритнати от ГЕРБ подкрепиха народния представител

Народният представител Здравко Димитров ще атакува поста на съпартиеца си и ръководител на ГЕРБ в Пловдив Иван Тотев. Бившият губернатор ще влезе в битката за кмет като независим, а кандидатурата му ще бъде издигната от Инициативен комитет. Това се разбра тази вечер в Дома на техниката, където се проведе Учредително събрание за излъчване на орган, имащ за основна задача издигане кандидатурата на  Димитров като независим кандидат за градоначалник на община Пловдив на предстоящите местни избори през есента. Учредителите на гражданската инициатива излъчиха за свои представители 7-членен Инициативен комитет. Сред хората, които застанаха зад Зико, бяха много отритнати от ГЕРБ персони като екс народните представители Зоя Георгиева и Величка Шопова, както и бившият шеф на летище Пловдив Дойчин Ангелов. Там бе и бившият кмет на район Южен Александър Колев. Подробностите около номинацията на Здравко Димитров ще станат ясни утре.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

7 коментари

  1. Истински достоен кандидат и не като партиец или някаква друга принадлежност, а най-вече като ЧОВЕК, откликващ и разбиращ проблемите на хората, облагородяващ, развиващ и съхраняващ ценностите на града ни. Най-точния избор, който бихме могли да направим!!! Успех!

  2. Луд ли е?! Няма никакви шансове. Първо предаде собствената си партия като напусна и завлачи още 5-6 човека с него да напуснат. Сега излиза като независим?! Колко да е независим като е депутат от ГЕРБ?! Това някаква шега ли е или задкулисна игра?!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина