БългарияГероите на деня

Железният ковчежник на Пловдив излезе в заслужен отдих

Колегите изпратиха Наталия Делчева с много подаръци, тя почерпи с шест различни торти

Топфинасистът на града е пример за приемственост и професионализъм – сменила е 11 кмета  

Колегите изпратиха Наталия Делчева с много подаръци, тя почерпи с шест различни торти

С мило тържество администрацията на Община Пловдив изпрати днес в заслужен отдих най-дългогодишния си служител – финансист № 1 Наталия Делчева. Ковчежникът на града е истински пример за вярна служба, професионализъм и приемственост. Тя е постъпила на работа в общината през  1970 година и за близо 48 години е работила с 11 различни кмета. Кариерата й стартира от експертна длъжност до директор дирекция. Обучила е много млади специалисти в сферата на бюджетното счетоводство.

 

В Заседателната зала на пл.“Стефан Стамболов“ 1 колегите изпратиха Наталия Делчева с много подаръци, а тя ги почерпи с шест различни торти. Кметът Иван Тотев я прегърна и разцелува с думите "Наталия е най-дългогодишният служител на общината от времето на Освобждението". Той и пожела здраве и още дълги години живот.

„Огромна чест е за нас и от името на целия екип да изразя благодарност за добрата работа през годините. Привилегия е да имаме толкова дългогодишен и способен служител като Вас. Вие сте ценност за Община Пловдив във всяко едно отношение, истинско нематериално културно наследство. Сега разчитаме на Вас да започнете да работите по Вашите спомени в Община Пловдив, защото всяка една дейност минава през бюджета и всеки един кмет се е допитвал до Вас и Вашето съгласие. На добър час, не ни забравяйте“, с този поздрав кметът Иван Тотев се обърна към Наталия Делчева.

Просълзените колеги на Наталия  я отрупаха  с подаръци, сред които плакет и книга за историята на града, както и картина, на която е изобразена историческата сграда на Общината и самата Делчева отпред.  

На тържеството бе и новият финансов директор на Община Пловдив Виктория Чавдарова, която пое поста от днес – първи март. Чавдарова е работила рамо до рамо с Наталия Делчева  повече от 15 години.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина