Героите на деняКриминалеНовини

Заслужена почивка за двама огнеборци – ВИДЕО

Днес голямото пожарникарско семейство на РДПБЗН Пловдив изпраща в заслужен отдих двама свои дългогодишни служители: Костадин Гьошев и Иван Янакиев.

Дворът на улица „Преслав“ 33 събра колегите, които дойдоха да изпратят с благодарност началника на РС – ПБЗН Садово.

Завършил за инженер, Костадин Гьошев попада случайно в системата. Не съжалява за миг за избора на съдбата да стане част от този екип, макар през 30-те години трудов път тук, многократно преминава през различни изпитания. Обичан и подкрепян от ръководството и своя сплотен екип, той успява да направи редица подобрения в малката сграда на службата и днес повечето битови и материални подобрения на пожарната в Садово се дължат на неговия хъс, находчивост, но и премереност.

Също днес – 11 януари, Иван Янакиев от пожарната служба в Асеновград приключи последното си дежурство.

С 30 години стаж като водач на специален автомобил винаги е избирал най- краткия път към местопроизшествията, мислейки за сигурността на своя екипаж. Само водните пръски под които мина успяха да скрият сълзите на вълнение и тъга.

За своята всеотдайност и двамата наши служители получиха почетен плакет и лична благодарност от директора на РДПБЗН Пловдив Георги Мангараков.

Желаем им здраве, дълголетие и нека знаят, че винаги са добре дошли при нас, защото споделените спомени, напоени с адреналин топлят!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина