БългарияГероите на деня

Започна се: Славчо е кандидат за кмет на Пловдив

Атанасов e първият официален претендент за градоначалник

Славчо влиза в позната битка с Тотев за кметския постСлавчо Атанасов отново поиска кметския стол. Той ще е кандидатът на градоначалник на Пловдив на Патриотичния фронт в предстоящия местен вот. С това на практика стартира и предизборната обстановка под тепетата, тъй като войводата е и първото официално обявено име, насочило поглед към кабинета, обитаван в момента от Иван Тотев. Информацията дойде от щаба на ПФ в Пловдив и не учуди никого. Още от парламентарните избори бе сигурно, че бившият кмет ще е кандидатурата на коалицията, с която той влезе в Народното събрание като депутат. Официално решението на Фронта съобщиха зам.-председателят на НФСБ Борис Янчев и Васил Вътов от ВМРО. Ако кандидатурата ми бъде утвърдена, за мен ще бъде чест да приема. До изборите обаче има страшно много време, коментира самият Атанасов. Той бе определен от Янчев и Вътов като човек с управленски опит, който продължава да трупа такъв и в Народното събрание. Следващият му мандат ще бъде още по-успешен, подчерта Борис Янчев. Той допълни, че Фронтът ще търси подкрепата и на други партии, които не са част от коалицията, като не скри, че сред тях може да има и такива, които са в Реформаторския блок.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

13 коментари

  1. Кои останаха в екипа на Славчо от предния му мандат.Май само четиримата общински съветници, за които той ще се кандидатира, с цел да ги направи пак общински съветници и толкоз…..

  2. Само не разбрах тези с ГОЛЕМИТЕ БУКВИ какво целят.Всички знаем каква долна подлога е Славчо. Тотев не е цвете за мирисане , но ако трябва да сме обективни настоящия кмет е свършил доста повече за града от предишните 2-ма примерно.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина