БългарияГероите на деня

Юристът Кирил Чалъков е новият председател на АБВ в Пловдив

Валентин Петров си направи отвод, въпреки най-многото номинации за градски лидер  

Кирил Чалъков пое градската организация на АБВ в Пловдив след ген. Валентин Петров. 58-годишният юрист и магистър по икономика бе избран единодушно, без нито един глас „против“ и само с един „въздържал се“ по време на отчетно-изборна конференция, провела се в х-л „Тримонциум“ снощи. На изборния форум на АБВ в Пловдив присъстваха заместник-председателят на политическата сила Румен Петков и областният лидер и заместник-областен управител Владимир Маринов.

Досегашният председател на градската организация на АБВ ген. Валентин Петров, получил най-много номинации от районните структури, си направи отвод като призова за подкрепа към Кирил Чалъков. Делегатите на конференцията изразиха благодарност към досегашния председател и учредител на структурата на АБВ в Пловдив и единодушно го номинираха за член на националния Политически съвет на АБВ.

Отвод за себе си и подкрепа за юриста даде и Лениела Антонова, също номинирана за лидерския пост.

„Благодаря ви за доверието и още сега заявявам, че аз ще настоявам за по-малко официални форуми и за повече работни срещи“, заяви новоизбраният председател на АБВ в Пловдив Кирил Чалъков. Той бе категоричен, че народните представители и участващите във властта от страна на АБВ трябва да присъстват на тези работни срещи постоянно – „за да можем наистина да провеждаме реални политики“, посочи Кирил Чалъков.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина