БългарияГероите на деня

Съюз за Пловдив с вице районен кмет в Източен

51-годишният Николай Киров е новият заместник в района

Александър Колев става зам.-кмет на Тракия

Николай КировСъюз за Пловдив вече има едно зам.-кметско кресло с разпределението на вицетата по квартали в началото на тази година. Градоначалникът Иван Тотев даде заявка, че повечето от партиите в общинския съвет ще получат позиция по райони, а това вече се случва и на практика. Човекът на Съюз за Пловдив в Източен е 51-годишният Николай Киров. Той е с военно образование, работил е като заместник командир на гранични войски. Впоследствие старши полицейски командир в IV РПУ в град Пловдив, като е отговарял за квартал Изгрев. Впоследствие става началник-група към Териториална полиция, а до вчера е работил като юрисконсулт.

Той е нашият избор, тъй като познава района и неговата специфика. Считаме, че е подготвен и ще е полезен с експертизата, която притежава. Не търсим работа на никого, а предлагаме хора притежаващи компетентност, необходима за съответната длъжност, коментира лидерът на партията Дани Каназирева.

Зам.-кмет от квотата на коалиция „Здравко Димитров: Да решаваме заедно” стана  Александър Колев. Бившият кмет на Южен от мандата на Славчо Атанасов става вице в Тракия.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина