БългарияГероите на деня

Съюз за Пловдив с остра атака срещу Тотев заради свалени билбордове

Каназирева обвини в грубост и арогантност кмета, категорична е, че не нарушава закона

Градът не е ваш, Пловдив ще го има и след вас, обърна се чрез медиите до градоначалника общинската съветничка

Съюз за Пловдив отговори на свалените от общината билбордове и грозящите ги санкции с остра атака срещу кмета Иван Тотев. Част от екипа на партията, воден от лидера Дани Каназирева, се събра под винил „Тотев, не прекалявай!” и обвини градоначалника в грубост и арогантност. Не съм си позволила да атакувам лично когото й да било до този момент, но в Пловдив се прекрачи границата. За първи път прави нещо подобно, за да заявим, че не ни е страх и ще продължим да разпространяваме посланията си. Преди един месец кметът издаде заповед за сваляне на билбордовете ни, ние я жалихме в съда, който спря заповедта. Делото е насрочено за 6 септември. Въпреки това ние свалихме винилите си, за да ги сменим с билбордове с предложения в полза на пловдивчани, за които работим вече толкова време. Те обаче се оказаха предизборни за Тотев. Познавам закона и подчертавам, че не го нарушавам. В билбордовете ни  няма агитация, няма директен призив, няма номер на бюлетина. Ние се възползваме от конституционното си право да представяме посланията си, подчерта Каназирева на висок тон. Ако до вчера Тотев бе безличен, днес е арогантен и груб. Той не е собственик на Пловдив. Пловдив ще го има и след тях. Няма да ни спре, допълни общинската съветничка.

Досега не сме говорили за това, че общината издава вестник с парите на пловдивчани, за да обслужва кампанията на вече обявения кандидат за кмет Иван Тотев. Защото има много по-важни теми за града. Няма да позволя да не се уважава екипа ми, да не се уважават хилядите пловдивчани, които ни подкрепят, няма да позволя произвол. В 21 век се опитват да ни спрат да разпространяваме позициите си. Няма да го позволим, каза с категоричен тон Дани Каназирева. Тя подчерта, че от Съюз за Пловдив не ги е страх да бъдат опозиция и че крачка назад няма да правят. Само ни предизвикват. Ще говорим с документи и имена, обеща Каназирева.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

7 коментари

  1. И това ми било юрист, та и с някакви титли отпред! Как може така да изопачавате очевадната истина – та вие си правите предизборна агитация от половин година. Какво е според вас? Реклама? Показване на идеи? Как изобщо излизате пред хората и им говорите глупости, че кмета бил виновен. Вече наистина паднахте много ниско!!!

  2. Дани К. ЗА КМЕТ, с отметка опред реклама ли е или предизборна агитация?! Д-рката по право да каже, щото после ще я питаме кой й написа дисертацията…

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина