Героите на деня

Станишев се задави в Шишманци

Премиерът прекъсна брифинга в екозавода заради упорита кашлица


Премиерът се разхожда из завода
Премиерът Сергей Станишев се задави жестоко в края на обиколката си из екологичния завод в Шишманци. Министър-председателят дори прекъсна дълго чакания от журналистите брифинг в едно от халетата към комплекса. Упоритата кашлица буквално разтресе първия човек в държавата и той реши да не отговаря на въпросите на медиите, тъй като трудно поемаше въздух. Най-вероятно премиерът се задави от пръхоляк, въпреки че, завода беше излизан за височайшата визита. Сергей са разкашля точно в момента, в който отговаряше на неудобен въпрос, свързан с поредно изказване на хора от ГЕРБ. Заради кашлицата, отговорът остана отворен. Министър-председателят не скри, че е впечатлен от завода и поясни, че той е собственост на община Пловдив, която е инвестирала 10 милиона, а останалите 32 са дошли от държавата.
Станишев остана доволен от видяното
“Перспективата на завода е да стана регионален и да обслужва цялата област. Виждам, че заводът е готов и остава само да получи комплексното разрешително от Министерството на околната среда и водите”, каза Станишев и обеща, че след евровота ще повика на спявка министъра на околната среда да му докладва по въпроса с комплексното разрешително.
Партньорите в екозавода Атанас Търев и Николай Гигов не бяха забелязани от медиите. За няколко минути обаче официалната делегация се усамоти в административната сграда на предприятието, където според запознати високите гости били посрещнати от Атанас Търев.  Гардовете на бившия скачач се бяха събрали в кафенето зад завода и пиеха кока-кола, което беше доказателство, че шефът им е някъде в комплекса. Плътно до делегацията беше и управителката на предприятието Владислава Георгиева, която събра очите на ценителите на женската хубост. С премиера се ръкува и петролният бос Георги Самуилов, чиято охрана беше по-многолюдна от тази на Станишев.
Багери прикриваха някои грозни гледки в завода

Петролният бос Самуилов цъка мохабет с губернатора Тодор Петков

Гард на Георги Самуилов се оглежда за съмнителни типове

Управителката на завода Владислава Георгиева събира мъжките погледи

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина