Героите на деня

Славчо здрав като бик в Шишманци

Нямаше и помен от болестта на кмета, която го спаси от “народната любов” вчера

Славчо Атанасов супер свежарка в Шишманци
Славчо Атанасов супер свежарка в Шишманци
Славчо сътвори чудо, достойно за учебниците по медицина. След като вчера се бе тръшнал от тежка болест, която го лиши от мила среща с разярените пловдивски пенсионери пред общината, днес градоначалникът изглеждаше по-здрав от всякога. Свеж и отпочинал кметът радостно се взря в градската смет, която тръгна към включените за първи път мощности на екозавода. Атанасов поясни, че е прекъснал болничните си заради пуска на предприятието, а репортери се чудеха от какво е боледувал воеводата, та е прогонил злия вирус от организма си като с дистанционно. Славчо направи веселяшки лапсус, като подчерта пред медиите, че завода е глътнал 42 хиляди лева, вместо похарчените 42 милиона. После се поправи и се разходи из предприятието за няколко минути, въпреки студа и довчерашната си болест.
А работата в Шишманци тръгна. Първите няколко камиона пловдивска смет бяха изсипани и тръгнаха по линията, на която работят десетина роми. Те отсяват отпадъците преди преработката им. Край съоръжението щъкаха доволни зам.-кметът Петко Атанасов и почти сигурният бъдещ главен секретар на общината Борислав Инчев. Нашият фотоапарат щракна в мига, в който Инчев отваря предната врата на патладжанената Мазда 6, за да се настани удобно началникът му Славчо Атанасов. После градските управници тръгнаха за Пловдив. Нямаше ги собствениците на консорциума „Егологичен завод“ Атанас Търев и Николай Гигов. Работния процес съблюдаваше Трифон Мишовски.
Борислав Инчев отваря вратата на болния до вчера кмет
Той се прочу покрай скандала в общината от преди година, след който попадна в ареста като заподозрян в изнудване заедно с шофьора на Славчо Саркис Москофян и шефката на ГРАО Василка Костова.
Трифон Мишовски съблюдава работния процес
 Image title
Image title
  Image title
  Поточната линия в завода
Поточната линия в завода

Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина