БългарияГероите на деня

Славчо официално влезе в кметската битка

Каракачанов и Валери Симеонов дойдоха, за да подкрепят Славчо Атанасов

Девлетян поиска червен картон за Тотев за влизане с бутонките в културата

Хвалят Атанасов, че още живее в старата панелка в Кичука

Зала Съединение се оказа тясна за хората, които бяха дошли в днешния ден да подкрепят кандидатурата за кмет на Пловдив на Славчо Атанасов. Видео стена във фоайето бе поставена, за да може повече хора да станат свидетели и слушатели на речите на кандидат-кмета и неговите поддръжници. Именно с извинения към присъстващите започна и срещата, за недостатъчното място. Запазената преди няколко месеца голяма зала на Борис Христов, в последния момент се оказала запазена за управляващата политическа сила, заявиха от щаба на Славчо.
Няколко пловдивски дейци, както и представители на бизнеса взеха думата в подкрепа на Атанасов. Първа зад микрофона застана, директорът на Народна библиотека Иван Вазов професор Радка Колева, която изказа своята възхита от ерудираността и добротата на Атанасов.
Нейният благ тон отстъпи място на далеч по-екзалтирания Йохан Девлетян. Настоящият кмет постоянно се хвали, че е влязъл с бутонките в културата, като дори не знам как тази фраза изобщо се е родила, но аз , доколкото знам, за влизане с бутонките се показва червен картон. Така че смятам, че е време да му покажем червен картон,  категорично  заяви бившият директор на културата. В момента средата е евтина и панаирджийска, завърши Девлетян.
Следващият мандат трябва да е не на силните министър-председатели, не на силните министри, а на силните кметове, пък бе един от доводите на професор Кръстьо Петков.
Красимир Давчев и Димитър Лукарев говориха от името на бизнеса в града под тепетата. Те ясно завиха подкрепата си за Славчо на предстоящите избори, като Лукарев дори без притеснение заяви, че политиката през последните 4 години е политика на самоунищожение.
Когато се запознах със Славчо, той беше вече кмет на Пловдив. Дойде да ме вземе от входа на града, самият той, с една стара, издухана японска кола, даже не помня каква марка. Тази кола, той още си я бута. Именно това е показателно, затова какъв човек е Славчо Атанасов. Това бяха думите на Валери Симеонов. По-късно в своята реч Славчо, потвърди, че това е така, както и фактът, че все още живее в панелката си в Кючук Париж, която също не е сменил.
Отново се стигна и до темата за добротата на Атанасов като Каракачанов, сподели, че тя вече е пословична и в Народното събрание.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина