БългарияГероите на деня

Славчо Атанасов започна срещите си с пловдивчани от квартал Каменица

Дъждът е поличба, на тези избори ще ви върви по вода, обърнаха се гражданите към него и кандидата за кмет на „Източен“ Павел Милушев

Дъждът не спря жителите от пловдивския кв. „Каменица“ да се срещнат с кандидата за кмет на Пловдив Славчо Атанасов и Павел Милушев, кандидат за кмет на район „Източен“. Днес двамата започнаха обиколките си под тепетата от градинката срещу Бирената фабрика.

Валежът е знак, че на тези избори ще ви върви като по вода, предрече Венета Христова, която първа пресрещна кандидатите. Желая ви успех!, допълни тя.

Група майки и баби с колички и малки деца очакваха Атанасов и Милушев, криейки се под огромните дървета. Молим ви, като спечелите изборите в Пловдив,  да построите в нашия парк обществена тоалетна и чешма, абсурдно е да  плащаме по заведенията или да тичаме до вкъщи, обърнаха се в един глас те. Изпратиха ги с пожелания за здраве и успех.

Ние пенсионерите сме отговорни хора и винаги ценим тези управленци, които са грижовни към нас и към града, заяви д-р Димка Джанъмова. Тя сподели, че кварталът е чист и подреден, но се присъедини към искането на майките за благоустрояване на парка, който се посещава от много деца. Израснал съм в този квартал, като дете съм си играл в тази градинка и ще направя всичко необходимо тя да бъде удобна и комфортна за хората, увери кандидата за кмет на „Източен“. Лекарката помоли Павел Милушев в следващия мандат да оправи и тротоарите.

С лъчезарна усмивка посрещна Славчо Атанасов икономистът Цвятко Беров, който бе категоричен, че ще гласува за него, защото двамата му синове и внуците му живеят и работят в Пловдив. Ще победим, сигурен съм в това, дъждът показва, че ще ви върви като по вода, заяви възрастният мъж. Той се зарадва искрено, че след изборите районът ще се управлява от негов колега, който ще разпределя правилно средствата. Беров настоя Атанасов и Милушев да гостуват в района още един път в навечерието на изборите. Винаги съм се стремял да бъда близо до хората, затова започнах обиколките си по районите на Пловдив, отговори кандидатът за кмет на града. Той отбеляза, че по време на мандата си е приемал граждани всеки ден, защото хората си казват какво ги боли, в случая споделиха, че искат санитарен възел и чешма, каза Атанасов.

Нови български обувки подари екипът на Славчо Атанасов преди началото на обиколките с пожелание да ги скъса от ходене. Патриотите припомниха, че в кампаниите си той износва по няколко чифта.

Атанасов и кандидатите за кметове на райони ще се срещат с гражданите по кварталите сутрин от 9 до 13 ч. и след 17 ч.

 

           

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина