Героите на деня

Революционерката Дани Каназирева изключена от ГЕРБ


В ГЕРБ явно не търпят революционери. С решение от Изпълнителната комисия в София късно снощи Дани Каназирева бе изключена от партийните редици. Точен мотив не се посочва, но на всички е ясно, че причината за решението е надпартийната позиция на Каназирева за МБАЛ Пловдив, с която тя на практика застана срещу министър Анна Борисова. Дани се хвърли да спасява клиниката от приватизация, а с това спретна опозиция вътре в ГЕРБ.
Явно хора с каузи извън партийните, колкото и добри да са те, се дамгосват с печата отцепник от повелята на ГЕРБ, коментират запознати със случващото се от други партийни групи под тепетата.
Според клюката, доволен от случващото се е губернаторът Иван Тотев, тъй като Каназирева от доста време е трън в обувките на партийния шеф и гравитиращата около него групичка. Очаква се днес адвокатката да бъде изключена и от групата на герберите в местния парламент. Тя е известна като най-дейната старейшина от страна на опозицията в общинския съвет, а мнозинството е доволно, тъй като така “противникът” в ОбС отслабва още повече.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина