БългарияГероите на деня

Подкрепа за Славчо от евродепутата Ангел Джамбазки и млади хора

Подкрепа за Славчо Атанасов, за младите кандидати за кмет на районите „Южен“  и „Източен“ Борислав Инчев и Павел Милушев  заявиха на поредица от неформални срещи със студенти днес евродепутатът Ангел Джамбазки и млади хора от Пловдивския университет.

„Разговорите ни бяха изключително интересни. Кандидатите ни за кметове от „Коалиция за Славчо Атанасов“ поеха ангажименти да организират курсове за стажантски програми в университета, за да могат млади хора да влязат в администрацията и така тя да се обнови с активни хора, които да са добре обучени и привлечени от работата“, посочи Ангел Джамбазки.

На срещата с младите хора те говориха и за предложението на Патриотичния фронт и лично на Славчо Атанасов  да се намали ДДС върху книги и учебници. В ЕС тази практика е въведена и там учебниците и помагалата имат ниски данъчни ставки. Ако ние искаме да  наблегнем на образованието като традиционна българска ценност, това е задължително да се направи и то ще помогне на младите хора. Разчитаме на подкрепата на младите хора за Славчо Атанасов“, заяви Ангел Джамбазки.

Той призова пловдивчани да гласуват в неделя, за да има Пловдив по-добро управление. „Важно е да гласуват – този лош филм сме го гледали вече, преди четири години, когато  сегашният кандидат за кмет от управляващата партия се похвали как организира невалидни бюлетини и купени гласове в циганските махали“, заяви Ангел Джамбазки.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина