БългарияГероите на деня

ПЛОВДИВ УТРЕ подкрепя Иван Тотев за кмет

Meстна коалиция "Пловдив УТРЕ" ще подкрепят Иван Тотев от ГЕРБ за кмет на Пловдив на втория тур на изборите на 1 ноември. Това оповестиха на пресконференция арх. Илко Николов, Костадин Шанков, Борис Николов и Радослав Бозуков. 

Това е израз на последователната ни политика през последните 4 години. Ние като дясна формация, твърдо заставаме зад европейското развитие на града", каза Илко Николов, досегашен председател на общинския съвет и кандидат за кмет на Пловдив. От ПЛОВДИВ УТРЕ заявиха, че имат добри и работещи идеи, които новият кмет на града може да използва през следващия мандат. 

Благодаря на нашите избиратели, на хората, които работиха за нас в тази кампания. Резултатът не е този, който смятахме, че можем да постигнем, но това са фактите, заяви арх. Николов, който бе кандидат за кмет на коалиция и водач на листата й за Общински съвет. Според представителите на коалицията тези избори са били най-лошите, по отношение на организация през последните 25 години. Имаше разминавания и грешки в изборните протоколи и притеснително голям брой недействителни бюлетини, заяви Борис Николов, председател на Новото време в Пловдив, които са част от коалицията. Костадин Шанков, който е председател на Синьо Единство заяви, че е притеснителен фактът с ниската избирателна активност. Тези избори бяха ясен сигнал, че гласоподавателите губят доверието си към политиците. Това е проблем, който трябва да се решава, не да се отлага във време, обясни Шанков. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Разочароващо как виещите срещу Тотев до преди изборите Дани и Здравко какви ли още не сега го подкрепят..много разочароващо, но поне показаха истинските си лица как са. Да бяха запазили неутралитет, а не още веднага да се присламчват към Тотев, пък после ми разправят как били различни. Бил ли си в ГЕРБ, явно с тях си оставаш завинаги…мое мнение.

  2. Ха, ха , ха , ха ха, ха ….това ли е Пловдив утре. Корумпираната пенсионерска патерица на мамин.В Пловдив бихме световните класациите по порнография. Нещастници.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина