БългарияГероите на деня

Партия „България без граждани” стартира предизборната си кампанията от Концертна зала, търси симпатизанти

Забравете за скуката на 29 април! Идват „Приятели мои”

Председателят на новоучредената партия “България без граждани” Димитър Туджаров, заедно с целия си екип пристига в Пловдив за специалното издание на шоу-спектакъла “Приятели мои”. Te събират всички фенове и симпатизанти на 29 април (сряда) от 19.00 часа в Концертна зала на площад „Централен”.

Сутрешните водещи на „Дарик Кафе" Михаил Дюзев и Иво Райчев , както и най-успешният български комик  Димитър Туджаров-Шкумбата обединяват усмивки в култовия си шоу-спектакъл, който препълва залите навсякъде в страната. Неразривна част от шоуто е Д-р Мирослав Ненков, чиято популярност от здравната рубрика в „Дарик Кафе” му донесе редица „високи държавни постове”.

„Приятели мои" е продължение на шоуто от сутрешния блок на Дарик радио на сцена. Иво Райчев взривява публиката с музикалните си изпълнения и уникални имитации на култови спортни водещи и събития. Главната роля на Мишо Дюзев е да се „мотае" по сцената и да прави това, което може най-добре, а именно да зарежда и подгрява публиката за изненадващите моменти, които не спират по време на целия спектакъл.
Големият шоумен Шкумбата пък забавлява аудиторията с най-смешните вицове и анекдоти. Бъдете готови всеки момент да запушите ушите на децата си , защото доктор Ненков пуска в действие хард-кор хумористика. Музикалната атмосфера се допълва често от гости – любимци на публиката.

Името на спектакъла идва от едноименния култов италиански филм от 1975 година на режисьора Марио Моничели. Той разказва забавните истории на четирима приятели, които устройват всевъзможни лудости и шеги, като своебразен протест срещу скуката и предвидимостта на ежедневието.

Билети за шоу-спектакъла могат да се намерят на касите на Билетния център на общината.  Последните новини може да следите ежедневно от фейсбук страницата www.facebook.com/pages/Приятели-мои

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Хубаво е да уточните, че всичко е на шега и че такава партия няма. Хората идват тук за да се забавляват. Шоуте е много готино и в напълно неофициала обстановка.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина