БългарияГероите на деня

Каназирева с обръщение към пловдивчани във Фейсбук: Пожелавам заедно да объркаме схемите на тези, които вече са ги подредили

Дани Каназирева публикува обръщение към пловдивчани в личния си профил във Фейсбук, броени часове преди изборния ден. Каквото и да се случи на 25 октомври, истината е, че имам най-прекрасните хора до мен – моят екип от "Съюз за Пловдив"! Истински хора, с възпитание, с уважение и неуморни в срещите си с пловдивчани…Истината е, че ако не са те, аз никога не бих успяла, а и не искам да успявам сама!! Обичам ги и им вярвам!!, казва за екипа си кандидатът за кмет.

Благодаря и на всички вас, пловдивчани, които безрезервно ме подкрепяте, искрено си пожелавам заедно да объркаме схемите на тези, които вече са ги подредили, обичам града си, не си търся работа, просто искам да покажа, че може да има и друго поведение, а след това мога и да се оттегля! Срещнах се с хиляди пловдивчани, без да използвам срещите си с хората за "евтин" пиар по медиите. Искам да говоря с пловдивчани без посредници!! Благодаря ви!!, допълва Дани Каназирева.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

  1. Правят си тройка,смъркат си и им трябват мангизи и затова стръв и зъби се натискат да са в Об.съвет, тя знае че е химера да стане кмет, ама отпаднат ли от об.съвет умират от глад

  2. Дани е очарователна млада дама, но определено не е за управленец! С популистки изказвания ще привлече лаиците, а екипът й, състоящ се от бивш и настоящ любовник със съмнителни качества, определно буди недоумение!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина